
Sealiha
Suur kokaraamat
Koostanud Peter Wagner
Saksa keelest tõlkinud Lea Ellert
230-leheküljeline suures formaadis ning kõvas köites raamat
TEA Kirjastus 2012
Raamat on läbi müüdud
Tutvustus
See on esimene tõeliselt sisukas, väärikas, suur ja põhjalik ainult sealihatoitudele pühendatud kokaraamat eesti keeles. Saksa meisterkokk käsitleb põhjalikult kõiki oskusi alates vorsti valmistamisest, suppide ja traditsiooniliste toitude tegemisest kuni peente suupistete ja piduroogadeni. Raamatust leiab ülevaate erinevatest lihalõigetest koos täpsete joonistega ja sõnaseletused:
- Parimad retseptid suurepäraste värvifotodegaVorstitegemise õpetus koos retseptidega Lihakeha tükeldamise skeemid 10 leheküljelKastmete, lisandite ja marinaadide põhiretseptidLühisõnastik kokandusterminite selgitamiseksÜksikasjalik register