
Harri Ilves, Maire Suitsu ja Lia Virkus
Эстонская кухня. Estonskaja kuhnja
Eesti keelest tõlkinud Olga Pääsuke
132-leheküljeline suures formaadis ning kõvas köites raamat (vene keeles)
Ajakirjade Kirjastus 2010
Raamat on läbi müüdud
Tutvustus
Eestlane on alati eelistanud kohalikku toitu. Kümned Maarjamaa põlvkonnad on kasvanud üles leiva, kartuli ja köögivilja ning kala ja rikkalike metsaandide toel. Kaunite toidu- ja looduspiltidega illustreeritud retseptiraamat annab ülevaate tänapäeva eesti köögist. Põhiosa neist roogadest kuulus eestlaste toidusedelisse juba eelmise Eesti Wabariigi õitsenguajal. Ent leidub ka roogi, mis võeti omaks 50ndatel ja veelgi hiljem. Jätku leivale, nagu Eestimaal öeldakse!
Kujundanud Mai Grepp
Fotod Priit Grepp, Jaan Heinmaa ja Rene Riisalu
Mõõdud
224 × 226
mm
ISBN13: 9789949476138